tisdag 17 mars 2009

Ett tag sedan

Veckorna går snabbt, vädret ändrar sig långsamt från vinterkyla till vårvärme sedan snö, regn och blåst och tillbaka till värmen igen, ett är i alla fall säkert, våren kommer !Fick en stund över ikväll till hundträning, ruggigt kalla vindar men bestämde mig för att testa Fender på vattendirigering, i dammen simmade 3 svanar, när Fender gick i vattnet börjde de väsa och simma mot honom, det störde honom till en början men när han märkte att de höll sig undan gick det bättre.
Morris med matte dök upp och vi hjälptes åt att lägga ut dirigeringarna, Fender löste det men det känns som om vi har en del kvar, speciellt när Morris visade hur det ska se ut.... fantastiskt roligt att se detta duktiga ekipage, säkra och snabba linjetag, direkta dirigeringar och snabba inlevereringar.... hur kul som helst.

Anmält oss till WT i Sösdala och funderar nu om vi ska anmäla oss till Skåne Mitt. Start i ÖKL är ju ett av målen i år men jag är inte helt säker på att vi är klara än, har några dagar på mig att testa/träna och fundera.

På fredag är det dags för andra omgången av kurserna, planeringen är i stort sett klar, lite tester av momenten återstår, ska bli kul att träffa alla igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ähhhh hallå där! Jag vet inte om det finns fler Morrisar, men det är ju inte MIN Morris du har berättat om...Även om det hade varit härligt om det varit så. Ha ha. Fender var VISST duktig, tror kanske instruktören har prestationsågren och höga krav??Men visst kunde han ha gått i vattnet "lite" fortare, men det fixar vi i veckan!(I MED ETT GÄNG KÖTTBULLAR FÖRST SÅ?!) Eller.Tack för att du INTE berättade om spanielhelvetet...