onsdag 25 juni 2008

Vad har hänt...

....på senaste tiden ?
Har fått några kommentarer om uppdatering....

Först en bild på barnarbete, Jenny tvingar sin stackars bror, skyllde på ont i fötterna....

Nu har vi haft avslutning på 3 av våra kurser och vilken avslutning det blev.
Alla deltagare på ett strålande humör och duktiga hundar som fick visa vad de lärt sig under våren. Precis som de andra åren fick jag och Kent stå ut med en del galna upptåg, helt galet men fantastiskt roligt. Vårt lager av skinndummies krympte även denna dag, dags att tillverka fler, detta är en del av vårt lager.

Nu när alla verkar ha gått på semester så kommer hösten, åtminstone har det känts så de senaste veckorna, kallt och blåsigt, inte alls så skönt som i början på månaden.

Hundarna trivs dock betydligt bättre nu och kvällarna är ju ljusa så lite blåst och regn kan vi stå ut med så länge vi kan få några timmars träning.

Midsommaren tillbringade vi i skogen med labbar, flattar och en spaniel, det blev god mat och dricka, sköna promenader och en del hundträning, riktigt bra hundträning !
Baileys sprang vilse i skogen, var försvunnen över en timme innan grannen upptäckte honom i trädgården, lite skumt men det är ju ett tag sedan vi var däruppe senast så någonstans gick han väl fel. Har aldrig sett honom så glad och uppspelt som när jag hämtade honom, dyngsur och haltande men hoppande av glädje.

Inga kommentarer: